Na een grondige verbouwing en model gestaan te hebben als afstudeerproject, opende De Landhut in de vooravond van 31 december 1998 voor het eerst zijn deuren.

 

Geïnspireerd door diverse strand en après-skitenten, welke door ons tijdens vakanties waren aangedaan hebben wij naar eigen gevoel vormgegeven aan een echte “Hut” De Landhut dus !

 

Door zijn inrichting en eigenzinnige vormgeving spreekt De Landhut tot de verbeelding van een groot publiek en is qua uitstraling een echte allemans vriend. Eenmaal binnen wordt je direct opgenomen  door de gezellige en warme uitstraling van De Landhut.

 

Vrijdag t/m zaterdag vanaf 20.00 uur branden hier dan ook de kaarsjes en hebben wij gezellig wat te eten en te snoepen op de bar staan, gewoon omdat wij dat zelf gezellig vinden.

 

Bijna alle dagen van de week bestaat er de mogelijkheid om De landhut te reserveren voor diverse soorten activiteiten.

 

Wij kunnen u op deze pagina van alles vertellen over De Landhut, maar De Landhut moet je gewoon zelf ervaren !

 

Tevens dient De Landhut als springplank voor diverse artiesten en aanstormende talenten, die vanaf het podium met professioneel geluid de gelegenheid krijgen hun kunsten te tonen.

 

De volgende mannen zijn u reeds op het podium voor geweest: Wolter Kroess, Wesley Bronkhorst, Marco de Hollander, Rik Hoogland, Ronnie van Bemmel, Danny Temming, Yord, Henny Duché , Gerry Holland, Gerald, Willow, DJ Maurice, Maximo, Jerry, Irvine, Tony Anderson en vele andere nationale helden.